2014-05-03

I'm A Loser Baby, So Why Don't You Kill Me?

 photo PicsArt_1398979752443_zps0193d67e.jpg
Moikka.

Oon alottanut vaikka kuin monta kertaa kirjoittamaan uutta postausta, ja tuo luonnososio tursuileekin hienosti. Yksikään ei oo kuitenkaan päätynyt tänne syystä tai toisesta ja oon hylännyt ajatuksen kirjoittamisen jatkamisesta. Höhhöö.

Nyt päätin kuitenkin että jotakin on tänne raapastava.

Istun tässä hörppien kahvia aivan liian myöhään ja syön samalla taivaallisen hyvää Goodlife-patukkaa maussa Caramel Coco. Ihan vaan tiedoksi.

Ja kuuntelen intiaanimusiikkia. Sisäinen intiaanini pyrkii taas esiin ja tekisi mieli painua laukkaamaan hevosella ja pitää sulkia hiuksissa. Voih.
Oon nähnyt paljon korppiunia esim viimeyönä. Myös koko kadun ainoat harakat viihtyy meidän pihalla. Vielä kun seudun varikset ja valtatien toisella puolella asustavat korpit löytäsivät tiensä tänne takapihalle niin olisin iloinen.

Tänään kävin pyörähtämässä keskustassa ja syömässä Amarillossa Ailan kanssa. Menu oli muuttunu ja oon edelleenkin sitä mieltä että ne annokset sais olla puolta pienempiä niin ei tulis aina hirvee ähkykuolema. Koska eihän sitä voi jättää kalliita ruokia syömättä paitsi voipas.

Käväisin myös Tapiolla hakemassa mun Captain America -banderollin jota olin ihastellut jo moneen otteeseen, se kun näytti varsin hienolta roikkuessaan aulan seinällä.
Rullailin sen sitten tässä auki ja totesin että on muuten julmetun kokoinen. Ei varmaan edes mahdu seinälle kun huonekorkeus tulee vastaan.
Onneksi sain sen kuitenkin ittelleni. Eihän tuota leffaa tultukaan käytyä katsomassa kuin kolme kertaa ja nyt odottelen dvd:n julkaisua... HNNNNNNGGHH elämä on rankkaa.

http://data3.whicdn.com/images/110756980/large.gif

Nää postaukset on kyllä lähiaikoina saanu tällaisen ei-niin-asia -suunnan, mut haittaako se teitä? Kai siellä joku näitä lukeekin niin tietää sanoa jotakin, kommentoikaas onko tämä paha vai haluatteks esimerkiks jonkunlaisia tuotejuttuja tyyliin "mun uudet meikkikamppeet" tms? Vai mitä, kertokaas? :)

Mut nyt hyviä öitä ja kauniita unia!

2 comments:

  1. Uusista meikkikamppeista on aina kiva lukea mutta kyllähän tälläisetkin postaukset passaa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee! Hyvä ettei nää oo ihan kauheita :D

      Delete

Rohkeasti vaan kommenttia kehiin, muistetaan kuitenkin fiksu käyttäytyminen! :)